Naar de inhoud springen

Welkom op Salty Kiss Sailing!

Zeilen is geweldig, vooral op je eigen zeilboot. Wanneer u nog niet zo veel ervaring heeft, helpen wij u doelgericht op weg, zowel met praktijk als de onderliggende theorie. Daarmee bereikt u snel uw doelstellingen, want u leert alles op uw eigen boot, niet op een ‘lesboot’ waar alles anders is dan op uw eigen boot.

Heeft u een zeilboot op het oog, maar twijfelt u nog om deze aan te schaffen, bijvoorbeeld of deze wel goed past bij uw doelstellingen of vaargebied (denk aan diepgang bijvoorbeeld) past, dan wel over de technische staat (vocht in romp/dek etc.)? Ook daar kunnen wij u mee helpen middels met onze aankoopbegeleiding (aankoopmakelaardij), waarbij wij tevens zorgen voor gunstige conditie’s voor u mbt zaken als bijvoorbeeld de prijs, de levering etc.


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@saltykiss.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *